About/Contact

Deze website hoort bij de lesmethode over dichtheid “Dichtheid praktisch gezien”. De lesserie gaat uit van praktica waar het begrip dichtheid behandeld wordt. De lesserie staat beschreven in een docentenhandleiding. De bij de lessen passende opgaven voor leerlingen staan op deze website en kunnen -eventueel geprint- aan leerlingen gegeven worden. Het is de bedoeling dat leerlingen na het uitvoeren van een prakticum de opgaven kunnen maken. Voor leerlingen die een les gemist hebben of het nog niet helemaal begrepen hebben zijn ook korte theoretische stukjes opgenomen.

Als docent kunt u contact opnemen als er onjuistheden worden aangetroffen, behoefte is aan de docentenhandleiding of als er andere vragen/opmerkingen/suggesties zijn. Gebruik dan uw school e-mail adres en geef de school website op (we controleren of u docent bent op de genoemde school).

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op deze website gebruik dan de RSS feed van de weblog of neem een email abonnement op de weblog.

Is deze lesserie net niet helemaal wat u er van verwacht had en wilt u hem aanpassen, neem dan even contact op. Een kopie van de lesserie kan in een andere WordPress weblog geplaatst worden (WordPress weblog -laten- regelen, lesserie importeren en plaatjes omzetten naar eigen webruimte, en zelf aanpassingen verzorgen).

De (cc by-nc-sa) foto in de header is gemaakt door: Mrs. Magic (of eigenlijk Mr. M) (via flickr.com)

Advertentie